Huis verhuren aan expats zonder zorgen?

Verhuur zorgeloos uw woning

Lijkt het u wel wat om uw huis te verhuren aan expats? Wilt u hierbij dat alles goed geregeld wordt en u zelf nergens aan hoef te denken? 4Homes is de vertrouwde en veilige partner als het gaat om het verhuren van woningen.

Wij zorgen voor een beter rendement van uw (tweede) woning. Naast verhuur zorgen we ook voor een actief beheer van uw onroerend goed.

Heeft u een woning beschikbaar voor verhuur? 4Homes helpt jou om je huis te verhuren aan expats of internationale studenten. 

 

contact

Wat zijn expats?

Expats zijn mensen die tijdelijk in Nederland komen wonen en werken. Ze zijn doorgaans hoogopgeleid en werken meestal bij grote organisaties. Daarnaast werken ze vaak aan een groot project in het buitenland (Nederland in dit geval) en zijn door hun werkgever aangenomen vanwege hun grote kennis of ervaring in hun werkveld. Deze mensen hebben dan tijdelijke huisvesting nodig. 

Wij zorgen dat uw woning verantwoordelijk en zorgvuldig verhuurd wordt aan expats.

Wat is inbegrepen als u uw woning verhuurt aan expats?

Uw woning is een kostbaar bezit. Als het gaat om uw bezit, is vertrouwen een heel belangrijk aspect. Wij gaan met uw woning om alsof het onze eigen woning betreft. Wij zijn geen partij die enkel uw woning doorverhuurd aan de eerste de beste die langskomt.

4Homes is er echt voor uw woning. Zo verzorgen we het beheer, voeren we controles uit en begeleiden we bewoners bij vragen. Bovendien regelen wij de schoonmaak en het onderhoud. Tot slot voeren wij periodieke controles aan de woning uit. U heeft geen maandelijkse (abonnement)kosten maar ontvangt maandelijks de afgesproken huuropbrengst, zonder risico van leegstand.

Kortom: 4Homes staat garant voor uw woning en neemt alle zorgen hiervoor op zich. Uw investering rendeert en u maakt een expat blij met een nette, tijdelijke woning. 

Vrijblijvende informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Vrijblijvend, geen verplichtingen, geen inschrijfgeld... maar gewoon kennismaken? Laat uw gegevens nu achter.

Huis verhuren aan expats - ervaringen

Heeft u interesse in het verhuren van uw woning via 4Homes? Wilt u daarbij graag ervaringen horen van mensen die hun huis al eerder hebben verhuurd aan expats? In ons netwerk zit een zeer groot aantal mensen die hun huis verhuren/ verhuurden aan expats. Vraag hier gerust naar!

Onze verhuurders vertellen ons vrijwel altijd dat zij zeer tevreden zijn over onze service en samenwerking. Wij brengen u graag in contact brengen met een aantal verhuurders zodat u al uw vragen kunt stellen.

Huis verhuren aan expats - regels

Wanneer u uw huis wilt verhuren aan expats gelden er regels. Uw woning dient te voldoen aan bepaalde eisen. Daarnaast hebben wij ons als verhuurder/aanbieder aan diverse regels te houden. Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking voor het verhuren van uw woning, dan informeren we u hier graag over.

Zo kan het zijn dat uw woning nog opgeknapt moet worden. Of kleine reparaties moeten worden uitgevoerd. Of energiezuinig moet worden aangepast. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en leggen u de offerte(s) voor. Zo maken we de woning geschikt voor verhuur. Voor de periode die u bepaalt. Tijdens deze periode heeft u altijd één aanspreekpunt en de huurder heeft ons als aanspreekpunt. Bij 4Homes is alles zo geregeld!

Woning verhuren en beheer werkzaamheden uitbesteden?

Heeft u besloten uw woning aan expats te verhuren maar wilt u niet de daarbij behorende beheerwerkzaamheden verrichten? Kijk dan eens naar Beheer en Controle. Wij kunnen u volledig ontzien van alle bijbehorende werkzaamheden.

Wij merken momenteel dat er meer vraag is naar tijdelijke huurwoningen van expats, dan dat er aanbod is. Graag komen we met u in gesprek als u overweegt om uw woning te verhuren. Wij zijn onder andere op zoek naar verhuurders in de regio's:

  • Westland
  • Noord-Brabant
  • Rotterdam
  • Zeeland

Waar kunt u op rekenen als u uw woning verhuurt?

Uw woning verhuren aan expats doet u dus via 4Homes. Naast ons zijn er tal van organisaties die dit ook voor u kunnen doen, alleen zijn wij echt gespecialiseerd in de verhuur aan expats en het verzorgen van nette huisvesting aan goede huurders. Bij ons kunt u rekenen op

  • Uw huis verhuren zonder zorgen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Volledige ontzorging in alle werkzaamheden
  • Uitbesteding aan ons van: het beheer, controles, de begeleiding van bewoners (huurders) bij vragen, het regelen van schoonmaak, uitvoeren van onderhoud, het rapporteren op verzoek en periodiek controles van de woning doen
  • Vertrouwde en veilige partner in woningen verhuren

Wij zijn daarnaast aangesloten bij Funda, hét vastgoedplatform van makelaars voor consumenten en ondernemers. De keuze om uw woning wel of niet op Funda te plaatsen ligt natuurlijk bij u. We vertellen u verder graag hoe het werkt en wat al uw opties zijn betreft het verhuren van uw woning.

 

Inschrijven voor verhuur aan expats

Uw huis verhuren aan expats is ideaal als uw woning bijvoorbeeld te koop staat en u deze wilt verhuren vanwege de Leegstandwet. Ook is het ideaal om de verhuur aan ons uit te besteden wanneer u zelf een langere tijd op reis gaat. 

Wat uw motivatie ook is, wij horen graag uw verhaal en nemen de verhuur op ons. Als u graag met ons wilt samenwerken, dan kunt u direct contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0800-4545454.

Vraag nu informatie aan

Uw huis verhuren zonder zorgen? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan.