Vastgoedbeheer Tilburg - Professioneel geregeld

Vastgoedbeheer in Tilburg en omstreken

Interesse in vastgoedbeheer in Tilburg? Misschien woont u in uw eigen woning of appartement in Tilburg, maar kunt u daar tijdelijk geen gebruik van maken. Verhuur dan uw vastgoed via 4homes. Wij verzorgen vastgoedbeheer van panden in omgeving Tilburg. Als verhuurmakelaar bieden wij woningen voor expats aan.

Vastgoedbeheer is geen puur zakelijke dienstverlening. Particulieren kunnen bij ons terecht voor het tijdelijk verhuren van hun vastgoed aan expats. Wij ontzorgen u dan in alle bijkomende diensten.

“4homes huurt en verhuurt woningen aan bedrijven die huisvesting regelen voor hun werknemers, voor een korte of langere periode.”

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wij vertellen u daar graag meer over. Neem gerust contact op door te bellen naar 0800-4545454 of vul het contactformulier in.

Vastgoedbeheer in Tilburg door 4homes

 • Professionele partij voor vastgoedbeheer in Tilburg met veel ervaring
 • Transparant en betrouwbaar
 • Volledig vastgoedbeheer tegen een klein tarief per maand
 • Werkzaam in de regio Westland, Brabant en Zeeland
 • Uw vastgoed tijdelijk verhuren zonder zorgen
 • Altijd hetzelfde contactpersoon

Verhuur van expatwoningen

Wij bieden huisvesting aan expats, dus speciaal voor arbeidsmigranten. Dit zijn mensen die tijdelijk naar Nederland zijn gekomen om hier te werken en te wonen. Deze mensen zijn in de meeste gevallen hoogopgeleid en worden aangenomen vanwege hun ervaring in expertise. Vaak zijn ze werkzaam bij grote organisaties.

Deze mensen hebben natuurlijk ook huisvesting nodig in de vorm van een expatwoning. Alleen op die manier kunnen ze optimaal aan het project werken waar ze voor aangenomen zijn. Daar komt de naam expatwoning dan ook vandaan. Middels ons vastgoedbeheer zorgen we er op professionele wijze voor dat u woning verhuurd wordt aan expats.

Woning tijdelijk verhuren met een verhuurmakelaar

Als u uw eigen woning heeft maar daar voor een bepaalde periode niet in kunt verblijven is het mogelijk een verhuurmakelaar in Tilburg in te schakelen. Vastgoedbeheer door een professionele partij laten verzorgen garandeert het verhuren van een woning zonder zorgen.

Wij nemen alle werkzaamheden die daarbij komen kijken van u over. Dit doen we tegen een geringe bijdrage per maand van uw kant. U heeft geen maandelijke kosten. U ontvangt maandelijks de afgesproken huuropbrengst. Hierbij heeft u geen risico op leegstand. Compleet zonder zorgen, dus. Dat is pas easy living!

Ontvang huur en geniet van fiscale voordelen

Vastgoedbeheer tijdens leegstand van uw woning brengt diverse voordelen met zich mee. Zo wordt leegstand voorkomen, en daarmee een negatief effect op de waarde van uw woning. Ook zorgt het voor financiële voordelen. U ontvangt namelijk huur en geniet ook van fiscale voordelen.

Wanneer uw huis voor een langere periode leeg komt te staan kunt u 4homes inschakelen voor vastgoedbeheer in Tilburg. Wij ontzorgen u in de intensieve werkzaamheden die bij het verhuren van uw woning komen kijken.

“Uw woning verhuren via 4homes is verhuren zonder zorgen! Echt easy flexible living!”

Betrouwbare huurders

Wanneer u besluit met ons in zee te gaan, gaan wij tijdens het bemiddelen op zoek naar een betrouwbare huurder. Uw woning in Tilburg is immers uw kostbaarste bezit. Daarom gaan we op zoek naar huurders, alsof het onze eigen woning betreft. We verhuren uw woning niet aan de eerste de beste woningzoekende.

Om zeker te weten dat we een betrouwbare huurder vinden, maken we gebruik van een screening. Nadat wij de potentiële nieuwe bewoners van het vastgoed gescreend hebben, is de keus aan u. U beslist helemaal zelf wie het vastgoed mag bewonen. Het is immers uw pand. Wij zijn er echt voor uw woning.

Eenvoudige maar functionele woningen

Wij van 4homes verhuren eenvoudige maar functionele woningen. Alle woningen zijn van alle gemakken voorzien, zoals internet en TV. Wilt u gebruik maken van ons vastgoedbeheer in Tilburg door alleen een kamer te huren voor uw personeel? Ook dat is mogelijk. We beschikken over kamers met 1,2 of 3 bedden. Hierbij kan uw personeel gebruik maken van gezamenlijke faciliteiten.

Technisch, commercieel en financieel beheer

Vastgoedbeheer in Tilburg door 4homes omvat het totaalpakket. Wij voeren technisch beheer van het vastgoed uit, zoals onderhoud en ook het commercieel beheer, zoals het vinden van huurders.

Tevens verzorgen we het administratief en financieel beheer én begeleiden we bewoners ook als ze eventuele  vragen hebben. Met 4homes weet u zeker dat u altijd huur ontvangt voor het verhuurde vastgoed.

 • Het incasseren van de huur
 • Verhelpen van storingen
 • Sleutel beheer
 • Huurcontracten
 • Regelmatige controles
 • Afrekening servicekosten
 • Reparaties en onderhoudswerkzaamheden
 • Naleving van het huishoudelijk reglement

Wilt u graag meer informatie over het beheer van vastgoed?

Bent u geïnteresseerd in het tijdelijk verhuren van uw woning in Tilburg via 4homes? Neem gerust contact op voor meer informatie over ons vastgoedbeheer in Tilburg.

Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 0800-4545454. Ook kunt u een bericht sturen per e-mail of via het contactformulier en uw vraag over het beheer van vastgoed daar stellen.