Migrantenhuisvesting

Vastgoedontwikkeling door 4Homes

4Homes biedt huisvesting aan internationale medewerkers op een menselijke en ethische manier, waarbij we ons laten leiden door de richtlijnen van SNF. Wij beheren dit proces intern, met de hoogste standaarden in gedachten.

We zijn actief op zoek naar grondeigenaren en eigenaren van bedrijfsonroerend goed die overwegen om in de toekomst te verkopen. Ons team werkt samen met gerenommeerde partners zoals Kraak Ontwerp- en Ingenieursburo uit Steenbergen en Blueblox, een specialist in modulaire woningbouw. Ons werkgebied omvat Zuid-West Nederland, van Tilburg tot Hoek van Holland en van Moerdijk tot Terneuzen.

Bekijk hieronder een aantal zaken die we voor u regelen. Wilt u meer informatie over 4Homes of direct een woning bij ons (ver)huren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Hoogwaardige woningen die voldoen aan de standaarden van het SNF-keurmerk

✅ Direct beschikbare accommodatie, snel en zonder stress geregeld

✅ De woningen zijn direct gereed voor bewoning

 

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Onze services

Stelt u zich eens voor: u heeft een prachtige woning, maar door achterstallig onderhoud aarzelt u om te verhuren. Of misschien droomt u van een gloednieuwe keuken of badkamer, maar ziet u op tegen het gedoe en de kosten.

Geen zorgen meer.

Bij 4Homes nemen we al die zorgen uit handen. Wij regelen het complete traject voor u, van A tot Z. Van het eerste inventarisatiemoment tot het laatste puntje op de i. Wij overleggen met u over de gewenste aanpassingen en begeleiden het hele proces. En zelfs tijdens de huurperiode zorgen wij voor het optimale onderhoud van uw woning.

Bij 4Homes maken we uw verhuurervaring zorgeloos en brengen we uw woning weer tot leven, zodat u zonder zorgen kunt genieten van de voordelen van verhuur. Laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw vastgoeddromen.