Let's talk about us...

Wat kan 4homes voor u betekenen?

4homes bestaat uit een enthousiaste club mensen die zorgt voor een fijn thuisgevoel voor arbeidsmigranten aan de ene kant en aan de andere kant stellen we met veel plezier de huiseigenaren tevreden door hun investering te laten renderen.

4homes verhuurt huisvesting in de regio’s Westland, Brabant en Zeeland aan uitzendorganisaties en andere bedrijven speciaal voor arbeidsmigranten. Vaak éénvoudige woningen maar functioneel, dus van de dagelijkse gemakken voorzien. Maar luxe als het gewenst is. Voor elke beroepsgroep. We verhuren desgewenst en indien mogelijk inclusief  TV en internet.

We hebben kamers met 1 of 2 bedden waarbij de werknemers gebruik maken van de gezamenlijke faciliteiten. De huurperioden zijn bespreekbaar, afhankelijk van de woning. Informeer gerust naar de mogelijkheden van dit moment.

Woningen verhuren?
Bent u vastgoedbelegger of wilt u uw te koop staande woning verhuren op basis van de Leegstandwet? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Bij het bemiddelen gaan we op zoek naar betrouwbare huurders voor uw woning. Na onze screening laten we aan u de keus, u beslist! Onze huurcontracten worden volgens de laatste bepalingen uitgeschreven.

Contact