Uw woning verhuren?

Uw woning verhuren...

Een woning is een kostbaar bezit. Als het gaat om uw bezit, is vertrouwen een heel belangrijk aspect. Uw woning is voor u een bijzonder object dus gaan wij er mee om alsof het onze eigen woning betreft. Fijn dat er dan een partij is die meer doet dan alleen uw woning doorverhuren aan de eerste de beste die langs komt. 4homes is er echt voor uw woning. Zo verzorgen we het beheer, voeren controles uit, begeleiden bewoners bij vragen, regelen schoonmaak, onderhoud en rapporteren op verzoek periodiek de controles van de woning. Dit alles tegen een laag maandbedrag. Heeft u besloten uw woning aan expats te verhuren maar wilt u niet de daarbij behorende beheerwerkzaamheden verrichten? Kijk dan eens naar Beheer en Controle. Wij kunnen u volledig ontzien van alle werkzaamheden.

Het kan zijn dat uw woning nog opgeknapt moet worden. Of kleine reparaties moeten worden uitgevoerd. Energiezuinig moet worden uitgevoerd. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en leggen u de offerte(s) voor. Zo maken we de woning geschikt voor verhuur. Voor de periode die u bepaalt. Eén aanspreekpunt, zo geregeld.

Wij zijn aangesloten bij Funda, hét vastgoedplatform van makelaars voor consumenten en ondernemers. De keuze om uw woning wel of niet op Funda te plaatsen ligt natuurlijk bij u.

Graag komen we met u in gesprek. 

 

contact

Vraag nu informatie

Vrijblijvend, geen verplichtingen, geen inschrijfgeld... maar gewoon kennismaken? Laat uw gegevens nu achter.