Nieuws

Lees hier het laatste nieuws

VACATURE Facilitair medewerker

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker om te assisteren met diverse schoonmaakwerkzaamheden in verschillende soorten huisvesting.

 

Dienstverband

Parttime of Fulltime

Vaste baan

 

Begin de dag met een lekkere kop koffie! En dan aan de slag. Samen met mijn collega’s neem ik de planning door. Vandaag één kamer in Hoek van Holland, drie kamers in Tilburg en vier kamers in Etten-Leur die gecontroleerd en schoongemaakt moeten worden. Ik laad mijn auto in met beddengoed, schoonmaakmiddelen en wat kleine klusspullen en dan ga ik op pad.

 

Over 4homes

4homes is een enorm gezellig en divers bedrijf, werkzaam in heel Zuidwest Nederland. Wij werken nauw samen met het uitzendbureau Green Talent. Voor hun Poolse en Roemeense medewerkers verzorgen en beheren wij de huisvesting, we huren, verhuren en onderhouden deze panden. We delen samen een kantoor en bestaan uit een enthousiaste groep van 28 mensen. Afdeling 4homes bestaat uit 9 mensen en samen streven we ernaar dat onze eengezinswoningen, hotels en units een comfortabele en veilige leefomgeving bieden voor de uitzendkrachten. 4homes is het afgelopen jaar flink gegroeid waardoor we ons team willen versterken met onder andere een facilitair medewerker.

 

Ideale kandidaten bestaan uit

 • Ervaring in de facilitaire dienstverlening en/of schoonmaakbranche
 • In bezit van rijbewijs B
 • Beschikbaar op maandag t/m vrijdag
 • Woonachtig in omgeving Steenbergen
 • Goede kennis van de Nederlandse en/of Engelse taal

 

Over de functie

Als facilitair medewerker ben je verantwoordelijk voor het in orde brengen van verschillende soorten huisvesting en ondersteun je de buitendienst met schoonmaakdiensten. Je zorgt dagelijks dat vrijgekomen slaapkamers in orde worden gebracht, hierbij inspecteren we de slaapkamer op gebreken en maken deze weer klaar voor een nieuwe bewoner. Soms hoef je een slaapkamer alleen maar schoon te maken, soms sta je ook een lampje te vervangen of leg je alleen schoon beddengoed neer. Je zal bij deze functie veel kilometers maken, de ene keer staat regio Steenbergen op de planning en een andere keer zal je naar Hoek van Holland of Tilburg moeten rijden.

 

Salaris

Bruto maandsalaris op fulltime basis €2.300 tot €2.500

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Personeelsuitjes
 • Dagelijks gratis fruit op het werk
 • Zakelijke telefoon
 • Zakelijk vervoer
 • Pensioen
 • Kerstpakket
 • 25 vakantiedagen + 6,5 roostervrije dagen (op full time basis)
 • Vakantiegeld 8%
 • Doorgroeimogelijkheden

Op zoek naar meer informatie of solliciteren op deze functie? Neem contact met ons op via [email protected] of bel ons op 0167 - 745 023

VACATURE Buitendienst medewerker calamiteiten

Buitendienst medewerker gezocht!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste buitendienst medewerker die van aanpakken weet en ons komt ondersteunen met het signaleren en oplossen van verschillende soorten calamiteiten en spoedklussen.

 

Dienstverband

Fulltime

Vaste baan

 

Begin de dag met een lekkere kop koffie! En dan aan de slag. Samen met mijn collega’s nemen we de zaken door die vandaag gedaan moeten worden. We beginnen met een kapotte wasmachine in Tilburg. We horen ook dat de WIFI in Etten-Leur niet goed werkt en moet er een lekkage worden verholpen in Dinteloord. Je rijd deze woningen af om de calamiteiten op te lossen, indien je dit niet zelf kan doen ga je contact opnemen met verhuurders en andere bedrijven die je hierbij kunnen helpen.

 

Over 4homes

4homes is een enorm gezellig en divers bedrijf, werkzaam in heel Zuidwest Nederland. Wij werken nauw samen met het uitzendbureau Green Talent. Voor hun Poolse en Roemeense medewerkers verzorgen en beheren wij de huisvesting, we huren, verhuren en onderhouden deze panden. We delen samen een kantoor en bestaan uit een enthousiaste groep van 28 mensen. Afdeling 4homes bestaat uit 8 mensen en samen streven we ernaar dat onze eengezinswoningen, hotels en units een comfortabele en veilige leefomgeving bieden voor de uitzendkrachten. 4homes is het afgelopen jaar flink gegroeid waardoor we ons team willen versterken met onder andere een buitendienst medewerker die zich bezighoud met de calamiteiten in de huisvesting.

 

Over de functie

Als calamiteiten buitendienst medewerker ben je verantwoordelijk voor het snel oplossen van verschillende soorten calamiteiten. Dit varieert van een kapotte wasmachine waarbij het filter schoongemaakt moet worden, het resetten van een WIFI modem, het oplossen van stroomproblemen of het vervangen van een lekkend sifon onder een gootsteen. Je speelt een cruciale rol in het creëren van een prettige en veilige leefomgeving voor onze bewoners. Het is van belang dat je goede kennis van de Engelse taal hebt zodat je met de bewoners kan communiceren, veelal afkomstig uit Polen en Roemenië. Op dagen met minder calamiteiten assisteer je de buitendienst met hun dagelijkse onderhoud rondes.

 

Ideale kandidaten bestaan uit

 • Ervaring in algemeen onderhoudswerk
 • Enige ervaring in een specialisatie zoals elektra of loodgieterswerk
 • In bezit van rijbewijs B
 • Beschikbaar op maandag van 8:00 tot 16:30
 • Beschikbaar op maandag t/m donderdag van 09:30 tot 17:30
 • Beschikbaar op vrijdag van 12:00 tot 19:00
 • Woonachtig in omgeving Steenbergen
 • Goede kennis van de Nederlandse en/of Engelse taal

 

Salaris

Bruto maandsalaris op fulltime basis vanaf €2.600

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Personeelsuitjes
 • Dagelijks gratis fruit op het werk
 • Vervoer en een telefoon voor zakelijk gebruik
 • Pensioen
 • Kerstpakket
 • 25 vakantiedagen + 6,5 roostervrije dagen (op full time basis)
 • Vakantiegeld 8%

Op zoek naar meer informatie of solliciteren op deze functie? Neem contact met ons op via [email protected] of bel ons op 0167 - 745 023

Inwerkingtreding Omgevingswet

Het was de bedoeling dat de Omgevingswet per 1 januari 2022 in werking treedt, maar als gevolg van de demissionaire status van het kabinet hebben zowel de Eerste Kamer als de Tweede Kamer behandeld of het wetsvoorstel van de Omgevingswet controversieel moet worden verklaard. In het geval een wetsvoorstel controversieel wordt verklaard, wordt het wetsvoorstel niet behandeld totdat er een nieuw kabinet is aangetreden. In de Eerste Kamer is de inwerkingtreding van de Omgevingswet voorlopig niet controversieel verklaard, terwijl in de Tweede Kamer het voorstel voor het controversieel verklaren wel is aangenomen. De invoering van de Omgevingswet is uitgesteld tot 1 juli 2022. Dat meldde demissionair minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties 26 mei in een brief aan de Eerste en Tweede Kamer. Het uitstel is nodig om het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) werkend en stabiel te krijgen.

 

Kansen voor woningverhuur vanwege Brexit

Voor wie het niet helemaal gevolgd heeft, of de afgelopen jaren onder een steen heeft geleefd; de brexit datum komt dichterbij. De deadline is 31 oktober. 46 jaar waren ze onderdeel van ‘onze club’, in de beginjaren toen nog E.E.G geheten. Premier Johnson heeft er geen problemen mee dat de brexit zonder verdere afspraken met Europa gebeurt. Noem het maar de harde reset. No deal. Onlangs is die kans vergroot van 1 op 4 naar ongeveer 1 op 3 (35% kans). Het voorbereiden op wat komen gaat zoals het beperken van overlast, denk aan lange wachtrijen bij het vluchtverkeer en langdurig en structureel oponthoud bij havens, lijkt het enige wat nog rest ... 

Lees meer

Vastgoedbeheer

De Eerste Kamer heeft dinsdag 4 juni het wetsvoorstel Verwijdering asbest en asbesthoudende producten verworpen. De fracties van ChristenUnie, fractie-Duthler, GroenLinks, PvdD, 50PLUS, OSF, SP en D66 stemden voor, de fracties van SGP, VVD, PvdA, CDA en PVV stemden tegen.

Dat was een beetje tegen de verwachting in, hoewel de voorgestelde termijn met 4 jaar was verlengt naar 31 december 2028 ... 

Lees meer