Nieuws

Vacature - handen uit de mouwen met 4homes!

4homes is een jonge enthousiaste organisatie en beheert vastgoed in de regio’s Brabant, Zeeuws-Vlaanderen en Westland. Onze klanten zijn veelal bedrijven en uitzendbureaus welke woningen huren voor hun personeel.

Om alles in de woningen gesmeerd te laten lopen en zo te houden zijn we op zoek naar een paar handige (rechter)handjes. Zo iemand die na één keer beoordelen van het probleem weet wat hem te doen staat en wat er voor de klus nodig is.  Je moet dan denken aan het vervangen van een binnendeur en/of deurslot, repareren van een kraan, het plaatsen van een douchescherm, het leggen van laminaat, het zorgdragen voor een nieuw en geschilderd gipswandje… Afijn, je zorgt voor een tevreden huurder.

 

  1. We denken aan een 50+-kandidaat die ervaring heeft in klussen en het leuk vind een aantal dagen ons te helpen. Je komt bij ons in loondienst. Ook ZZP-ers die dit aanspreekt worden van harte uitgenodigd te solliciteren.
  2. Ervaring is belangrijker dan een papiertje.
  3. Je start je werkdag vanuit Steenbergen, neemt met de vastgoedcoördinator de planning voor de dag door, laadt de auto en gaat op pad.
  4. 4homes kenmerkt zich door een informele werksfeer. Je krijgt leuke collega’s, vinden wij. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en een telefoon van de zaak.
  5. Het zou fijn zijn als je binnen enkele weken kan beginnen en je bent voor deze functie enkele dagen in de week beschikbaar, tenminste 16 uur, met de mogelijkheid tot meer.

 

Stuur je reactie, bij voorkeur per mail, naar jos@4homes.nl voor 31 oktober 2019 t.a.v. Jos Geelhoed. Binnen 14 dagen ontvang je een reactie terug. Heb je vragen over de functie? Bel Jos dan op 0642652240. 4homes is te vinden aan de Prins Reinierstraat 18 in Steenbergen en op 4homes.nl

Lees hier het laatste nieuws

Vastgoedbeheer

De Eerste Kamer heeft dinsdag 4 juni het wetsvoorstel Verwijdering asbest en asbesthoudende producten verworpen. De fracties van ChristenUnie, fractie-Duthler, GroenLinks, PvdD, 50PLUS, OSF, SP en D66 stemden voor, de fracties van SGP, VVD, PvdA, CDA en PVV stemden tegen.

Dat was een beetje tegen de verwachting in, hoewel de voorgestelde termijn met 4 jaar was verlengt naar 31 december 2028 ... 

Lees meer

Kansen voor woningverhuur vanwege Brexit

Voor wie het niet helemaal gevolgd heeft, of de afgelopen jaren onder een steen heeft geleefd; de brexit datum komt dichterbij. De deadline is 31 oktober. 46 jaar waren ze onderdeel van ‘onze club’, in de beginjaren toen nog E.E.G geheten. Premier Johnson heeft er geen problemen mee dat de brexit zonder verdere afspraken met Europa gebeurt. Noem het maar de harde reset. No deal. Onlangs is die kans vergroot van 1 op 4 naar ongeveer 1 op 3 (35% kans). Het voorbereiden op wat komen gaat zoals het beperken van overlast, denk aan lange wachtrijen bij het vluchtverkeer en langdurig en structureel oponthoud bij havens, lijkt het enige wat nog rest ... 

Lees meer